Adres

Muziekhandel Briers Marc
Tessenderlosesteenweg 34
Beringen (Paal)
Limburg

Trefwoorden: Verkoop van gitaren, Verkoop van blaasinstrumenten, Verkoop van versterkers, Onderhoud en herstelling van blaasinstrumenten, Onderhoud en herstelling van gitaren

Rubrieken: Muziekinstrumenten, verkoop en herstelling, Muziekhandel, Muziekinstrumenten - Onderhoud & Herstellingen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Muziekhandel Briers Marc, Beringen (Paal)

Muziekhandel Briers Marc in Beringen (Paal), de specialist voor verkoop, herstelling en onderhoud van instrumenten in regio Limburg

Wilt u een gitaar of blaasinstrument kopen of is uw instrument aan onderhoud toe? Dan bent u bij Muziekhandel Briers Marc in Beringen (Paal), regio Limburg aan het juiste adres. Deze muziekhandel heeft wat u zoekt. U kunt onder andere terecht voor verkoop van gitaren, verkoop van blaasinstrumenten en verkoop van versterkers. Naast verkoop kunt u op deze muziekhandel rekenen voor onderhoud en herstelling van blaasinstrumenten en onderhoud en herstelling van gitaren. Marc Briers is een echte specialist en herstelt uw instrument feilloos. Neem gerust contact op.

Verkoop van gitaren Beringen (Paal), Limburg

Onderhoud en herstelling van uw instrument in Limburg

Wilt u uw instrument in de beste staat houden? Vertrouw dan op Muziekhandel Briers Marc. Deze specialist biedt de juiste onderhoud voor uw instrument. Moet uw instrument herstelt worden? Ook dan kunt u rekenen op deze vakman. Van simpele tot ingewikkelde reparaties, zaakvoerder Marc Briers gaat zorgvuldig te werk en herstelt uw instrument als nieuw. U kunt zowel met hout- en blaasinstrumenten als gitaren en versterkers terecht. Muziekhandel Briers Marc beschikt over jarenlange ervaring en weet precies wat de klanten verwachten. 

Verkoop en service in Beringen (Paal)

Voor een nieuw instrument bent u bij Muziekhandel Briers Marc aan het juiste adres. Kom lang in de winkel Beringen en bekijk het ruime assortiment zelf. Weet u niet precies wat u wilt? U kunt met elke vraag bij deze specialist terecht.  Marc Briers beschikt over ruim 30 jaar ervaring en helpt u graag door middel van passend en uitgebreid advies. Hij heeft een oog voor detail, denkt met u mee en komt met de optimale oplossing. Bij deze muziekhandel staat service en kwaliteit voorop. In deze muziekhandel vindt u instrumenten in verschillende prijsklassen.

Diensten Muziekhandel Briers Marc

Bij muziekhandel Briers Marc staat passie voor muziek centraal. De deur staat altijd voor u open en deze specialist helpt u met elke vraag. Deze vakman gaat zorgvuldig te werk en heeft al vele tevreden klanten blij mogen maken met goede service. U kunt onder andere terecht voor:

  • Verkoop van gitaren
  • Verkoop van blaasinstrumenten
  • Verkoop van versterkers
  • Onderhoud en herstelling van gitaren
  • Onderhoud en herstelling van blaasinstrumenten
  • Onderhoud en herstelling van versterkers

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Onderhoud en herstellingen van gitaren Beringen (Paal), Limburg

Offerte aanvraag / Contact opnemen