Regionaal zoeken
Adres
Logo
Zelfstandige thuisverpleegkundigen Anja en Kim
Jacobsmarkt 29/2
Turnhout
Antwerpen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Referentieverpleegkundige wondzorg, Referentieverpleegkundige diabetes, Wondverzorgingen, Inspuitingen, Incontinentiezorg, Parenterale voeding, Stomazorg, Diabetes begeleiding, Verpleegkundige, Palliatieve begeleiding
Locatie van Zelfstandige thuisverpleegkundigen Anja en Kim in Turnhout
Overige rubrieken:
Zelfstandige thuisverpleegkundigen Anja en Kim, Turnhout

Zelfstandige Thuisverpleegkundigen Anja & Kim, Turnhout

Wij zijn twee zelfstandige thuisverpleegkunidgen die werkzaam zijn in Vlimmeren en Rijkevorsel. Wij zijn referentieverpleegkundige wondzorg en diabetes en volgen continu navormingen om de kwaliteit van de zorg te garanderen. Lees meer over de zorgen die wij uitvoeren.

Wij houden onze groep als zelfstandige thuisverpleegkundigen bewust klein om ervoor te zorgen dat u niet te maken krijgt met steeds wisselende hulpverleners. Dit geeft grote voordelen wat betreft de opvolging van uw verzorging vanuit een persoonlijk contact. We begrijpen dat het niet evident is om uzelf als patiŽnt in alle opzichten voor verschillende hulpverleners bloot te geven.

We hebben enkel een medisch voorschrift nodig van uw arts en een kleefvignet van het ziekenfonds. De vergoeding gebeurt dan met het derdebetalersysteem van uw ziekenfonds, zodat u zelf niets hoeft te betalen.

We bieden met ons team een continuÔteit, 7 dagen per week. Daarnaast is een goede samenwerking met andere hulpverleners voor ons belangrijk. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.