Adres

Sloten Marc
Beukenlaan 10
Boom
Antwerpen

www.schoenmakerij-denutte.be


Trefwoorden: Schoenmaker, Schoenen, Slotenmakerij, Reparaties, Vervangingen

Rubrieken: Slotenmakerijen, Sloten & sleutels, Slotenmaker

Overige rubrieken:
Sloten Marc, Boom

Schoenmakerij De Nutte, Boom

Bent u op zoek naar een schoen- en sleutelmakerij? Dan bent u bij ons van Schoenmakerij De Nutte uit Boom aan het juiste adres! Buiten dat wij de ideale partner zijn voor de reparatie van uw schoenen, het maken van sleutels doen wij ook aan graveren, slijpen, leveren wij broekriemen, naaien wij uw rug tassen en bieden wij u verschillende accessoires aan zoals sleutelhangers en nog heel veel meer. Breng het gewenste product naar ons toe en wij zorgen dat deze op een correcte manier wordt bijgemaakt of gerepareerd.

Werkzaamheden Schoenmakerij De Nutte

  • Schoenen: Zijn uw schoenen stuk? Laad de zool los? Breng ze dan gewoon bij Schoenmakerij De Nutte en uw schoenen zijn binnen de kortste keren weer als nieuw. Wij spreken duidelijk een datum met u  af wanneer u uw gerepareerde schoenen terug kan komen op halen in de winkel. De tijd die nodig is om u schoenen te repareren hangt er uiteraard van af van de werkzaamheden die verricht moeten worden. Wij doen er alles aan om u een zo goed en snel mogelijke service te leveren!

  • Sleutels: Heeft u een 2de auto sleutel nodig of is jouw huidige kapot? Nieuwe sleutel van de voordeur, achterdeur of garagepoort nodig? Ook dan komt u natuurlijk naar Schoemakerij De Nutte in Boom toe. Let wel op sommige sleutels kunnen we niet altijd laten bijmaken. Kom daarvoor zeker even langs voor raad en dan weten wij u zeker te zeggen of dit mogelijk is of niet. Uiteraard kan u ook hier rekenen op een vriendelijke en snelle service in de mate van het mogelijke!

  • Overige diensten: Kijkt u eens op uw gemak rond op onze website of kom gezellig langs in onze winkel!
Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Schoenmakerij De Nutte