Adres
Talon Expres, Berchem

Talon Expres
Gitschotellei 73
Berchem
Antwerpen

www.talonexpres.be

Trefwoorden: Sleutels bijmaken, Sloten kopen, Schoenen onderhoudsproducten, Herstellingen van schoenen, Schoen herstellingen, Reparaties van lederwaren, Reparaties van schoenen, Graveerwerk, Auto platen maken, Schoenen toebehoren

Rubrieken: Graveerbedrijven, Sloten & sleutels, Schoenherstelbedrijf en reparaties en sleutelservi, Schoenmakerij

Openingstijden
Ma 09:00 - 18:00
Di 09:00 - 18:00
Wo 09:00 - 18:00
Do 09:00 - 18:00
Vr 09:00 - 18:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Talon Expres, Berchem

Talon Expres in Berchem, Antwerpen, voor sleutels, schoenen, graveerwerk en autoplaten

Het lijkt een onverwachte opsomming van diensten, maar zodra u er een van nodig heeft, weet u Talon Expres in Berchem, Antwerpen, zeker te vinden. Ze doen precies wat u van een veelzijdig bedrijf mag verwachten. Ze staan voor sleutels bijmaken, sloten kopen, schoenen onderhoudsproducten, herstellingen van schoenen en schoenen toebehoren, reparaties van lederwaren, graveerwerk, auto platen maken. Begon het aan de Gitschotellei 73 wellicht met schoen herstellingen, de diensten van deze winkel zijn inmiddels breed genoeg om uw aandacht te mogen trekken. Ze kunnen er ook wandelstokken maken in uw persoonlijke maat.

Kwaliteit in reparaties van schoenen

Zaakvoerder van Talon Expres is Peter Proost. Hij is een vakkundige schoenmaker in Berchem. Met decennia aan ervaring kunt u er gerust van uitgaan dat uw schoenen bij hem in veilige handen zijn. Ze gaan weer jaren mee. Deze slimme ondernemer heeft aan zijn basisdienst nog een aantal onontbeerlijke andere services toegevoegd. Het ligt voor de hand dat uw overige kostbare lederwaren hier kunnen worden hersteld. Het zijn vaak accessoires die u altijd bij u heeft en daardoor in de loop der jaren zijn gaan slijten. U krijgt ze weer zo goed als nieuw terug.

Veelzijdige diensten in Berchem

Het dupliceren van sleutels is een activiteit die past bij de graveer werken van Talon Expres. U kunt er terecht voor uiteenlopende onderhoudsartikelen voor lederwaren en stoffen producten.

Graveerwerk en autoplaten mogelijk

In de winkel van Talon Expres kunt u terecht voor allerlei graveerwerk. U bent net gaan samenwonen en wenst een nieuw naambordje voor u en uw partner? Dan is de keuze groot bij deze kwalitatief hoogwaardige graveerder. Hoe meer gezinsleden hoe groter het naambord wordt. Autoplaten maken gaat minder kunstzinnig, maar met even grote nauwkeurigheid in zijn werk. U heeft wellicht door een onvermoede aanraking met een struik of paaltje weer een nieuw stel platen voor uw auto nodig? Ook daarvoor ben u aan het juiste adres in Berchem.

Kom langs voor een van de vele diensten bij Talon Expres aan de Gitschotellei 73 in Berchem, Antwerpen.

Talon Expres, Berchem

Offerte aanvraag / Contact opnemen