Adres
Hieltje Kapellen, Kapellen

Hieltje Kapellen
Antwerpsesteenweg 39
Kapellen
Antwerpen

www.hieltjekapellen.be


Trefwoorden: Schoenmaker, Slotenmaker, Sleutelmaker, Schoenreparaties, Gepersonaliseerde benzine aansteker, Nummerborden laten graveren, Naamborden laten graveren, Sleutel bijmaken, Stempels laten maken

Rubrieken: Slotenmakerijen, Sloten & sleutels

Openingstijden
Ma 09:30 - 18:30
Di 09:30 - 18:30
Wo 09:30 - 18:30
Do 09:30 - 18:30
Vr 09:30 - 18:30
Za 09:30 - 18:30
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Hieltje Kapellen, Kapellen

Schoenmakerij Hieltje Kapellen: uw specialistische schoenmaker, slotenmaker en sleutelmaker

Hieltje Kapellen is met meer dan 30 jaren ervaring uw adres voor al uw schoenreparaties. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van sleutels. U kunt bij ons nummerborden laten graveren, handtassen laten creëren, naamborden laten graveren, schoenverzorgingsproducten aanschaffen, stempels laten maken, of gepersonaliseerde benzine aansteker laten graveren. Wilt u graag een sleutel bijmaken? Dan bent u bij Hieltje aan het juiste adres. Hieltje Kapellen is een specialistische sleutelmaker, slotenmaker en schoenmaker. Kom gezellig langs in onze winkel in Kapellen, gelokaliseerd op de Antwerpsesteenweg 39. Kwaliteit, zorgzaamheid en eerlijke prijzen staan bij ons hoog in het vaandel.

zippo1-300x225.jpg - Hieltje Kapellen, Kapellen

Reparatie binnen de kortste keren gefikst

Zijn uw schoenen toe aan reparatie en bent u op zoek naar een schoenmaker met jarenlange ervaring? Bij Hieltje Kapellen bent u aan het juiste adres. Ook andere producten, zoals tassen of jassen, kunt u bij ons afgeven om te laten repareren. Met goed advies en vakkundige reparatie staat ons team altijd voor u klaar! Ook graveren wij graag uw naamborden, nummerborden of benzine aanstekers. De bekendste benzine aansteker ter wereld, ook wel ‘Zippo’ genoemd, is met een gepersonaliseerde tekst een zeer geschikt cadeau om aan een vriend of familielid te schenken.

Sleutels en sloten

Heeft u uw sleutels verloren, of heeft u gewoon een extra paar reservesleutels nodig? Ook voor het vakkundig laten bijmaken van sleutels kunt u terecht bij Hieltje Kapellen. Wij beschikken over een zeer ruime voorraad waarbij de meeste gangbare sleutels bij ons gewoon direct te verkrijgen zijn. Indien het desgewenst model toch niet op voorraad is dan is deze zeer snel te leveren. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit sleutels. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe sleutel weer jarenlang meegaat. Ook voor nieuwe sloten kunt u onze winkel binnenstappen. U krijgt vakkundig advies met een glimlach van onze medewerkers.

Stap binnen voor stempels en meer

In onze winkel aan de Antwerpsesteenweg 39 in Kapellen is een ruime keuze aan producten te vinden om uw schoenen te onderhouden en te beschermen. Maar ook sleutelhangers en fietsensloten zijn in de winkel aan te schaffen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het creëren van stempels. Dit kan zowel voor bedrijven als particulieren. Stempels zijn altijd maatwerk. Door gebruik van geavanceerde technieken is de hoogst mogelijk kwaliteit haalbaar. Desgewenst kunt u kiezen uit verschillende stempelkussens in een diversiteit aan kleuren.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op! U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier.

onderhoudsproduct1-e1551265482791-225x300.jpg - Hieltje Kapellen, Kapellen

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen