Regionaal zoeken
Adres
Logo
Hieltje Kapellen
Antwerpsesteenweg 39
Kapellen
Antwerpen
Trefwoorden: Schoenmaker, Slotenmaker, Sleutelmaker
Openingstijden:
Ma: 09:30 - 18:30
Di: 09:30 - 18:30
Wo: 09:30 - 18:30
Do: 09:30 - 18:30
Vr: 09:30 - 18:30
Za: 09:30 - 18:30
Zo: gesloten
Overige rubrieken:
Hieltje Kapellen

Schoenmakerij Hieltje Kapellen, Kapellen

Hieltje Kapellen is met meer dan 30 jaren ervaring uw adres voor al uw schoenreparaties. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vervaardigen van sleutels. Ook kunt u bij ons terecht voor nummerborden, creëren van handtassen, plaatsen van ritsen, graveren van Zippo’s, verkoop van schoenverzorgingsproducten en het maken van stempels.

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 9:00 tot 18:30. Bij ons staat kwaliteit, zorgzaamheid en eerlijke prijzen hoog in het vaandel.

Werkzaamheden Schoenmakerij Hieltje Kapellen

 • Schoenreparatie: Zijn u schoen toe aan reparatie en bent u op zoek naar een schoenmaker met jarenlange ervaring. Bij Hieltje Kapellen bent u aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn uw schoenen bij ons gegarandeerd in goede handen. Met goed advies en vakkundige reparatie staat ons team altijd voor u klaar!

 • Graveren: De benzine aansteker is de meest bekende aansteker ter wereld.
  Deze dankt haar bekendheid doordat deze in het verleden gebruikt werd door het leger. Voor benzine is gekozen doordat gas niet ontbrandt bij extreme kou.
  Voor een gepersonaliseerde benzine aansteker kunt u bij Hieltje Kapellen ook terecht. Uiteraard doen wij ook andere producten graveren zoals:

  *Aluminium graveerplaten klein
  *Aluminium graveerplaten groot
  *Nummerborden
  *Naamborden
  *Zippo’s

 • Sleutels: Heeft u uw sleutels verloren, of heeft u gewoon een extra paar reserve sleutels nodig bijvoorbeeld voor een familielid. Ook daarvoor kunt u terecht bij Hieltje Kapellen. Wij beschikken over een zeer ruime voorraad waarbij de meeste gangbare sleutels bij ons gewoon direct te verkrijgen zijn. Indien het desgewenst model toch niet op voorraad is dan is deze zeer snel te leveren. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit sleutels. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe sleutel weer jarenlang meegaat.

Kijk voor al onze overige diensten gerust eens op uw gemak rond op onze website! Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Slotenmakerijen, Sloten & sleutels, Schoenmaker, Slotenmaker en Sleutelmaker in Kapellen, Antwerpen.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.