Adres
Splinter, Hofstade

Splinter
Heerlijkheidstraat 1
Hofstade
Vlaams-Brabant

www.splinterbvba.be

Trefwoorden: Schilderen van deuren, Binnenschilder, Totaalinrichting, Totaalprojecten, Meubels op maat, Zolderinrichting, Dressing op maat

Rubrieken: Schilderwerken, Schrijnwerken, Gyprocwerken, Badkamerrenovatie

Openingstijden
Ma 08:00 - 17:00
Di 08:00 - 17:00
Wo 08:00 - 17:00
Do 08:00 - 17:00
Vr 08:00 - 17:00
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Splinter, Hofstade

Splinter in Hofstade, voor uw gyprocwerken, schilderwerken en totaalinrichting

Bent u op zoek naar een professionele schilder of wilt u een verbouwing uit laten voeren van uw zolder, badkamer, kantoorruimte of uw volledige huis? Dan bent u bij Splinter uit Hofstade aan het juiste adres! Ook wanneer u kiest voor meubels op maat of een dressing op maat voor onder andere uw zolderinrichting kan Splinter u helpen. Daarnaast zullen al uw schilderwerken, ook het schilderen van deuren, door deze binnenschilder naar wens met de beste verfsoorten gedaan worden. Van totaalinrichting tot aan totaalprojecten, Splinter staat garant voor totaalafwerking. Het bedrijf gaat voor uw ultieme wens om alles tot in detail en perfectie na te streven. De slogan luidt dan ook: ‘bij ons is de klant altijd koning’. Neem gerust contact op om te informeren wat Splinter voor u kan betekenen. 

Totaalinrichting-Splinter3.jpeg - Splinter, Hofstade

Diensten van Splinter

Voor al uw schilderwerken en verbouwingswerken bent u bij Splinter aan het juiste adres. Zij beschikken over het beste gereedschap en verfsoorten om uw wens in detail en perfectie te realiseren. Splinter biedt u de volgende diensten aan: 

  • Gyprocwerken: gipskarton, verlaagde plafonds en scheidingswanden
  • Schilderwerken: zowel nieuwbouw als gerenoveerde woningen en panden
  • Totaalinrichting van uw woning of bedrijfspand

Totaalinrichting en vakkundig maatwerk

Splinter is al meer dan 21 jaar gepassioneerd bezig met renovatiewerken. Eveneens zijn zij gespecialiseerd in meubels en dressings op maat. Samen met u bespreken zij wat uw wensen zijn en werken deze tot in detail uit. U kunt op de expertise van Splinter rekenen voor een nauwkeurige plaatsing. Heeft u een speciaal verzoek? Vraag het Splinter, alles is bespreekbaar. 

Totaalprojecten bij Splinter

Ook voor totaalprojecten kunt u terecht bij Splinter. Van een verbouwing van uw zolder, badkamer of kantoorruimte tot aan uw volledige huis, het is allemaal mogelijk bij Splinter. Splinter beschikt naast de expertise over gyprocwerken, schilderwerken en totaalinrichting ook over de nodige loodgieterij en kunnen zij uw elektriciteit verzorgen. Splinter is het bedrijf waar u naar op zoek bent! Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. 

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op met Splinter. 

Totaalinrichting-Splinter5.jpeg - Splinter, Hofstade

Offerte aanvraag / Contact opnemen