Regionaal zoeken
Adres
Logo
Gero-Stuc BVBA
Hoeksken 31
Lebbeke
Oost-Vlaanderen
Trefwoorden: Pleisterwerken, Binnenpleisterwerken, Buitenpleisterwerken, Stukadoorswerken, Gyproc, Zolderinrichting, Isolatiewerken, Kleuranalyse, Afwerkingsbedrijf, Plakwerken
Locatie van Gero-Stuc BVBA in Lebbeke
Overige rubrieken:
Gero-Stuc BVBA, Lebbeke

Gero-Stuc BVBA, Lebbeke

Binnenpleisterwerken Gero-StucGero-Stuc is zoals onze bedrijfsnaam al aangeeft gespecialiseerd in pleisterwerken voor uw nieuwbouw- of renovatieproject in de regio Lebbeke-Aalst-Dendermonde. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in pleisterwerken ongeacht of het nu gaat om binnen- of buitenwerken of bijvoorbeeld een complete zolderverbouwing. Bij ons familiebedrijf bent u verzekerd van een hoge klantenservice en een nauwgezette planning. Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke klanten.

Pleisterwerken

Voor wat voor pleisterwerken en andere diensten kunt u bij ons terecht?

  • Binnenpleisterwerken: Denk aan het bepleisteren van muren en plafonds, het cementeren van badkamers en het uitvoeren van isolatiewerken.
  • Buitenpleisterwerken: Bijvoorbeeld het isoleren van gevels en het plaatsen van Belgische blauwe hardsteen.
  • Isolatiewerken: Kies voor een optimaal binnenklimaat en lagere energiekosten met behulp van onze isolatiewerken.
  • Gyprocwerken

U bent verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten van merken zoals Willco, Knauf, Lambert en Bekaert. Meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Pleisterwerken Gero-Stuc

Buitenpleisterwerken

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.