Adres
Plaatsen van zonnepanelen - EHCS-Mechelen, Mechelen

EHCS-Mechelen
Jozef Verbertstraat 38
Mechelen
Antwerpen

www.ehcs-mechelen.be


Trefwoorden: Plaatsen van zonnepanelen, Plaatsen van zonneboilers, Plaatsen van warmtepompen, Installatie van verwarmingsinstallatie, Installatie van airco, Installatie van sanitair, Badkamerrenovatie, Onderhoud van zonnepaneel, Verhuur van koel aanhangwagen

Rubrieken: Installatiebedrijven en -techniek, Centrale verwarming, Zonnepanelen, Installatie, Zonne energie

Openingstijden
Ma 07:00 - op afspraak
Di 07:00 - op afspraak
Wo 07:00 - op afspraak
Do 07:00 - op afspraak
Vr 07:00 - op afspraak
Za 07:00 - op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
EHCS-Mechelen, Mechelen

Plaatsen van zonnepanelen door EHCS Mechelen in Mechelen Antwerpen

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan het milieu en aardig wat geld besparen op uw energiefactuur? Dan bent u bij EHCS Mechelen aan het juiste adres voor alles wat met hernieuwbare energie, warmtepomp en airco in Mechelen en omgeving te maken heeft. Het team van vier staat paraat voor particulieren en bedrijven. Voor het plaatsen van zonnepanelen, het plaatsen van zonneboilers, het plaatsen van warmtepompen, installatie van verwarmingsinstallatie, installatie van airco, installatie van sanitair en badkamerrenovatie. Daarnaast zijn zij specialist in het onderhoud van zonnepaneel en de verhuur van koel aanhangwagen. Neem contact op met deze specialisten voor meer informatie, advies en een op maat gemaakt plan voor u. 

Plaatsen van zonnepanelen - EHCS-Mechelen, Mechelen

De kennis, kunde en ervaring van deze specialist in Mechelen

U kunt op EHCS Mechelen rekenen voor het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Verder staan zij eveneens paraat voor het installeren van verwarmingsinstallaties, airco en sanitair. Zij staan bekend om onze klantvriendelijkheid, kwaliteitswerk en een snelle service. De toenemende vraag naar warmtepompen en ecosystemen ligt aan de oorsprong van deze onderneming. Met meer dan 22 jaar ervaring in deze sector, weten zij wat er speelt, kennen zij alle technieken en kunnen zij u adviseren wat de beste beschikbare oplossingen voor u zijn. Zij beseffen zich direct dat klanten niet enkel om de kwaliteit van het product, maar ook om de de voorbereidingen en uitvoering van de werken bekommerd zijn. Bij EHCS Mechelen bent u er zeker van dat het project van A - Z op een juiste, professionele en voor u zo minst belastend mogelijke wijze uitgevoerd wordt. 

Plaatsen van zonnepanelen door EHCS voor Mechelen en omgeving

Iedereen zou tegenwoordig het plaatsen van zonnepanelen kunnen overwegen, omdat het zoveel voordelen geeft. Het installeren van zonnepanelen in Mechelen en omgeving kunt u nu gerust overlaten aan de deskundigen van EHCS Mechelen. Met zonnepanelen geniet u van een vaste kost voor uw elektriciteit! Een fotovoltaïsche installatie produceert elektriciteit die u onmiddellijk kunt verbruiken of op het elektriciteitsnet kunt plaatsen. Er worden geen groenestroomcertificaten meer gegeven, maar de prijzen van dergelijke installaties zijn dermate gezakt dat ze na een achttal jaar volledig zijn afgeschreven. Deze pv-installatie worden door EHCS Mechelen van A tot Z geïnstalleerd. Zij hebben ruime ervaring opgedaan en weten dan ook meteen wat er te gebeuren staat. Dit alles met oog voor kwalitatief werk en het letten op de kleinste details. En ook voor het onderhoud staat EHCS Mechelen voor u paraat. 

Alle diensten en services op een rij voor u in de regio Antwerpen

EHCS is enorm trots op de realisaties in Mechelen en omgeving die zij in de loop der jaren tot een goed einde hebben gebracht. Om u de nodige inspiratie te geven, hebben zij een fotogalerij samengesteld met een aantal projecten. Blader er in alle rust door. Wij nodigen u uit contact op te nemen als u op zoek bent naar het best mogelijke resultaat voor uw project in:

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Plaatsen van zonneboilers
  • Plaatsen van warmtepompen
  • Installatie van verwarmingsinstallatie
  • Installatie van airco
  • Installatie van sanitair
  • Badkamerrenovatie
  • Onderhoud van zonnepaneel
  • Verhuur van koel aanhangwagen

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Plaatsen van zonnepanelen - EHCS-Mechelen, Mechelen

Offerte aanvraag / Contact opnemen