Adres
Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV, Elversele

Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV
Hof ter Elstlaan 8
Elversele
Oost-Vlaanderen

www.t-jacobs.be


Trefwoorden: Plaatsen van domotica, Elektricien bij nieuwbouw, Buitenverlichting aanbrengen, Aanbrengen van binnenverlichting in woningen, Videofonie, Parlofonie, Renovatie

Rubrieken: Elektriciteitswerken, Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, Elektriciens en Installateurs, Elektriciteit algemene ondernemingen

Overige rubrieken:
Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV, Elversele

Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV in Elversele is uw elektricien bij nieuwbouw

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien in Elversele of omgeving? Zoek niet verder: Jacobs Thierry BV is het juiste bedrijf! Zowel voor het plaatsen van domotica, als voor het installeren van videofonie of parlofonie kunt u steeds terecht bij Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry. Wilt u buitenverlichting aanbrengen rondom uw woning? De expert staat voor u klaar. Met fijne sfeerlichten maakt u het een stuk gezelliger in uw tuin. Ook voor het aanbrengen van binnenverlichting in woningen neemt u gerust contact op. Van het opstellen van een geheel lichtplan tot het gewoon vervangen van een lampje. Zit u midden in een renovatie en moeten er elektrische werken uitgevoerd worden? Of zoekt u een propere elektricien bij nieuwbouwprojecten? Dan moet u bij Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV zijn.

Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV, Elversele

Buiten- en binnenverlichting

Aanbrengen van verlichting in woningen is vaak simpelere gezegd dan gedaan, naast de verscheidene opties over het soort verlichting, wilt u ook dat alle hoeken van de kamer voldoende verlicht zijn. Er zijn dus diverse elektriciteitspunten nodig op de plek waar lampen of lichttoepassingen komen. Hetgeen ook voor buitenverlichting geldt. Opteer voor passende verlichting binnen- en buitenshuis en doe beroep op een vakman om deze te plaatsen. U krijgt van daarbij bovendien vrijblijvend passend advies.

Videofonie en Parlofonie

Laat uw winkel of privéwoning optimaal beveiligen en gebruik video- of parlofonie. Alle bekabeling voorzien wij voor u. Wilt u ook graag op afstand de parlofoon beantwoorden en de deur openen? Geen probleem, wij hebben mooie modellen klaarliggen die we vlot en nauwkeurig bij u komen installeren. Het kunnen zien wie er voor u deur staat door middel van videofonie geeft een gevoel van veiligheid en controle. U bepaalt wie u wilt beantwoorden.

Algemene elektriciteitswerken

Voor zowel nieuwbouw als renovatie rekent u op de ervaren elektriciens van Jacobs Thierry BV. U neemt vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende diensten:

  • Plaatsen van domotica
  • Elektricien bij nieuwbouw
  • Buitenverlichting aanbrengen rondom woning
  • Aanbrengen van binnenverlichting in woningen
  • Videofonie
  • Parlofonie
  • Elektricien bij renovatie
  • Ventilatie

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

39.jpg - Algemene Elektriciteitswerken Jacobs Thierry BV, Elversele

Offerte aanvraag / Contact opnemen