Regionaal zoeken
Adres
Meysman S.
Acaciadreef 6
Keerbergen
Vlaams-Brabant
Trefwoorden: Palliatieve zorg, Diabetes hulp geven, Wonden verzorgen, Inspuitingen geven, Gediplomeerde verzorgster, Sondevoeding aanbrengen, Medische hulp verlenen, Diabetici problemen verhelpen, Thuis verpleegster, Zorg verlenen voor ouderen
Locatie van Meysman S. in Keerbergen
Overige rubrieken:
Meysman S., Keerbergen

Meysman S. in Keerbergen, voor verpleging aan huis

Meysman S. in Keerbergen is een thuis verpleegster waar u terecht voor de beste verpleging aan huis. Met twaalf gemotiveerde en betrokken verpleegkundigen vormen zij een team dat u de zorg biedt die u behoeft. De zorg verlenen voor ouderen zorgt ervoor dat ze zo lang mogelijk thuis kunnen wonen en zelfstandig kunnen zijn. Een gediplomeerd verzorgster kan de nodige medische hulp verlenen en patiënten compleet op hun gemak te stellen. Meysman S. helpt patiënten met de nodige medische zorgen waaronder inspuitingen geven en wonden verzorgen. Ook kunnen de verpleegsters diabetes hulp geven en is het mogelijk bij diabetici problemen verhelpen. Voor patiënten in de laatste fase van hun leven wordt hoogwaardige palliatieve zorg aangeboden. Om het lichaam de nodige voedingsstoffen te geven kunnen verpleegkundigen regelmatig sondevoeding aanbrengen. 

Uiteenlopende diensten bij Meysman S.

Het team van Meysman S. heeft de missie om hun patiënten de best mogelijke zorg te bieden en voor iedereen een behandeling op maat te garanderen. De aandacht van de thuis verpleegsters voor hun patiënten gaat verder dan slechts de zorg, ze nemen de tijd om kennis te maken en een luisterend oor te bieden. Meysman S. wil zich met hun zorg richten op ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn. U kunt hier onder andere terecht voor de volgende verpleegkundige diensten:

Medische zorgen in Keerbergen

Bij Meysman S. kunt u terecht voor verschillende medische zorgen op een regelmatige basis. Een gediplomeerd verzorgster helpt u graag met de nodige inspuitingen. Zo bent u ervan verzekerd dat de inspuitingen professioneel en veilig worden toegediend en dit ook nog is in het gemak van uw huis. Wondzorg is voor patiënten ook erg belangrijk, hiermee kan een wond de verschillende fasen van genezing doorlopen. Door de behandeling van wonden aan huis kunnen complicaties worden voorkomen. Na een diabetes diagnose bij uzelf of een geliefde is de juiste verzorging van deze ziekte van belang. Meysman S. voorziet in diabeteszorg aan huis bijvoorbeeld in het toedienen van insuline. Met de correcte behandeling door een thuisverpleegster en de kennis over hoe dit zelf te doen kunnen problemen voor diabetici worden voorkomen.

Palliatieve zorg en voeding door Meysman S.

Voor een ongeneeslijk zieke patiënten wordt in de laatste levensfase door Meysman S. palliatieve zorg aangeboden. Deze vorm van zorg is erop gericht om patiënten tijdens hun laatste dagen het nodige comfort te geven. Patiënten kunnen op deze manier zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven. Door de vertrouwde band die de thuis verpleegsters met patiënten en hun familie opbouwen wordt ook de nodige emotionele steun geboden. Als uw lichaam niet meer de nodige voedingsstoffen kan aanmaken door normale voeding dan is het aanbrengen van sondevoeding een optie. De verpleegkundigen kunnen regelmatig bij u langskomen om de  sondevoeding toe te dienen. Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor de beste zorg en een op maat gemaakte behandeling door gediplomeerde verzorgsters.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

64981972_s.jpg - Meysman S., Keerbergen

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.