Adres
Gespecialiseerde vloerder - DL - Vloeren, Oostrozebeke

DL - Vloeren
Smallestokstraat 1 bus 202
Oostrozebeke
West-Vlaanderen

www.dl-vloeren.be

Trefwoorden: Klinkerwerken, Kasseiwerken, Keramische tegels, Mozaiken tegels, Gespecialiseerde vloerder, Natuursteen plaatsen, Wanden betegelen, Tuinpad aanleggen

Rubrieken: Grondwerken, Chapewerken, Vloer- en tegelwerken, Badkamerrenovatie

Openingstijden
Ma 08:00 - 18:00
Di 08:00 - 18:00
Wo 08:00 - 18:00
Do 08:00 - 18:00
Vr 08:00 - 18:00
Za 08:00 - 18:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
DL - Vloeren, Oostrozebeke

DL-Vloeren in Oostrozebeke, gespecialiseerde vloerder voor al uw vloerwerken evenals wanden betegelen

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van vloerwerken met tegels? Maak dan snel een afspraak met DL-Vloeren in Oostrozebeke. Als gespecialiseerde vloerder, leggen wij vloeren met elk soort type tegel. Hierbij kunt u denken aan keramische tegels, mozaiek tegels of faiences bijvoorbeeld, maar wij kunnen ook natuursteen plaatsen. Buitenshuis kunt u ons inschakelen voor al uw klinkerwerken en kasseiwerken. Wilt u een nieuw tuinpad aanleggen? Vraag ons naar de diverse mogelijkheden. Ook wanden betegelen behoort tot ons gevarieerde dienstenpakket. Kortom, voor een nieuwe vloer, wand, oprit, terras of tuinpad, gaat u naar DL-Vloeren.

Gespecialiseerde vloerder Oostrozebeke

Uw gespecialiseerde vloerder uit Oostrozebeke

Zaakvoerder Dylan, heeft met zijn 5 jaar ervaring al een flinke groep tevreden klanten opgebouwd. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer, komt Dylan eerst bij u thuis voor een adviesgesprek op maat. Hierbij worden de verschillende materialen en voor- en nadelen uitvoerig met u doorgesproken. De opmeting en offerte zijn altijd gratis en vrijblijvend. Elke vloer wordt exact op maat gelegd, compleet volgens de wensen van de klant. Hierbij werken wij altijd secuur en met veel oog voor detail. U kunt ons zowel inschakelen bij nieuwbouwwoningen als voor renovaties.

De veelzijdigheid van natuursteen

Kiest u er voor om natuursteen in uw interieur te gebruiken? Dan kunt u in de showroom van onze leverancier alle beschikbare kleuren en patronen bekijken. Zo is marmer bijvoorbeeld verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, groen, geel en rood. Ook lopen de patronen uiteen van geaderd tot gewolkt. De toepassingen voor marmer en graniet zijn eindeloos. Wat dacht u van een keukenblad in hetzelfde materiaal als uw vloer? Of een schouw, trap of vensterbank? Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Ook opritten en terrassen

Wilt u een terras en oprit passend in de sfeer en stijl van uw woning? Daar zorgen wij voor. Bij het aanleggen van een terras of oprit, verzorgen wij het complete traject van A tot Z, inclusief de benodigde grondwerken en plaatsing van buizen. Kijkt u vast in onze fotogalerij voor afgeronde projecten bij tevreden klanten die u voor zijn gegaan. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Klinkerwerken
  • Kasseiwerken
  • Keramische tegels
  • Mozaïek tegels
  • Gespecialiseerde vloerder
  • Natuursteen plaatsen
  • Wanden betegelen
  • Tuinpad aanleggen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Gespecialiseerde vloerder Oostrozebeke

Offerte aanvraag / Contact opnemen