Adres
Erkend airco installateur - Klima Jira, Eigenbilzen

Klima Jira
Dorpsstraat 41
Eigenbilzen
Limburg

www.klimajira.be


Trefwoorden: Installatie warmtepompen, Installatie van ventilatiesystemen, Verkoelingssystemen, Vakkundige koeltechnieker, Plaatsen van warmtepompen, Lucht lucht warmtepompen, lucht water warmtepompen, Onderhoud warmtepomp, Kost airco veel geld, Erkend airco installateur

Rubrieken: Airconditioning, Ventilatie, Warmtepompen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Klima Jira, Eigenbilzen

Klima Jira in Hees, erkend airco installateur voor een professionele installatie van airco, warmtepompen en ventilatie op maat

Bent u op zoek naar een vakkundige koeltechnieker voor de installatie van uw verkoelingssysteem? Maak dan snel een afspraak met Klima Jira in Hees; erkend airco installateur voor de installatie van ventilatiesystemen, airco’s en de installatie warmtepompen. Bij het plaatsen van warmtepompen, kunt u kiezen uit lucht-lucht warmtepompen of lucht-water warmtepompen. Ook kunt u ons inhuren voor onderhoud warmtepomp. Kost airco veel geld? Klima Jira biedt A-merken tegen de voordeligste prijzen. Kortom; voor een deskundig advies op maat en een professionele installatie, gaat u naar Klima Jira.

Erkend airco installateur - Klima Jira, Eigenbilzen

Wie is Klima Jira?

Klima Jira bestaat uit een team van gecertificeerde en ervaren koeltechniekers. Dankzij onze expertise op het gebied van airco’s, warmtepompen en ventilatie, staan wij garant voor een perfect advies, passend bij uw wensen. Al onze opdrachten worden, binnen drie weken, met veel oog voor detail uitgevoerd. Na plaatsing, blijven wij bereikbaar voor onze klanten voor het beantwoorden van vragen en het bieden van oplossingen. U geniet van een topservice, tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw persoonlijke situatie.

Erkend Airco Installateur

Als erkend airco installateur staan we voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden op airconditioning gebied. Zo heeft u om te beginnen de keuze uit een single split systeem, een multi split airco of een monoblock installatie. Daarnaast moet u bij de aanschaf van een airco ook rekening houden met het volume van de ruimte die gekoeld gaat worden. Wanneer u een afspraak met ons maakt, komen we bij u thuis om de ruimte(s) te bekijken en de verschillende opties met u door te spreken. Hierna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij dat u binnen drie weken van uw nieuwe airco installatie kunt genieten. 

De beste luchtkwaliteit

Laat ons u helpen de luchtkwaliteit in huis te optimaliseren, zodat u binnenkort geniet van een ideaal binnenklimaat. Het juiste binnenklimaat is niet alleen goed voor uw gezondheid maar ook voor uw woning. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Installatie warmtepompen
  • Installatie van ventilatiesystemen
  • Verkoelingssystemen
  • Vakkundige koeltechnieker
  • Plaatsen van warmtepompen
  • Lucht-lucht warmtepompen
  • Lucht-water warmtepompen
  • Onderhoud warmtepomp
  • Erkend airco installateur

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Erkend airco installateur - Klima Jira, Eigenbilzen

Offerte aanvraag / Contact opnemen