Adres
Chapewerken Wouter, Westende

Chapewerken Wouter
Scholeksterlaan 15
Westende
West-Vlaanderen

www.chapewouter.be

Trefwoorden: Hoge kwaliteit chapewerken, Isolatie van vloeren, Thermische vloer isolatie, Akoestische vloer isolatie, Ecologisch vloer isolatie

Rubrieken: Chapewerken, Chape

Openingstijden
Ma 08.00 - 20.00
Di 08.00 - 20.00
Wo 08.00 - 20.00
Do 08.00 - 20.00
Vr 08.00 - 20.00
Za 08.00 - 13.00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Chapewerken Wouter, Westende

Chapewerken Wouter in Westende, een expert in chapewerken

Bent u op zoek naar een specialist in chapewerken? Dan bent u bij Chapewerken Wouter in Westende aan het juiste adres! Het professionele bedrijf verzorgt hoge kwaliteit chapewerken die dienen als de ondergrond waarop uw uiteindelijke vloer wordt geplaatst en afgewerkt. De professionals voorzien ook in de isolatie van vloeren. U heeft bij de specialisten de keuze uit verschillende vormen van isolatie waaronder thermische vloer isolatie, akoestische vloer isolatie en een ecologische vloer isolatie. Chapewerken Wouter is een vakman met jarenlange ervaring nodig. De projecten worden uitgevoerd met een oog voor detail en kwaliteit en dit voor een zeer scherpe prijs.

Chapewerken Wouter, Westende

Uiteenlopende diensten bij Chapewerken Wouter

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om chapewerken uit te voeren dan is Chapewerken Wouter de juiste partner om in te schakelen. Het professionele bedrijf heeft jaren van ervaring binnen het vakgebied en zetten dit telkens weer in voor hun klanten. Niet alleen kunt u hier rekenen op hun expertise, maar ook op het gebruik van de beste materialen tijdens de werkzaamheden. Chapewerken Wouter staat bekend om hun uiterst klantvriendelijke service en leveren hun diensten tegen een eerlijke prijs die aansluit op uw persoonlijke budget. Chapewerken Wouter is u onder andere van dienst met het volgende:

  • Ecologische vloer isolatie
  • Thermische vloer isolatie
  • Akoestische vloer isolatie 

Chapewerken in Westende 

Chapewerken Wouter is een ware expert in het uitvoeren van chapewerken voor zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. De chape laag kan ook wel de dekvloer worden genoemd; hier bovenop komt in latere werkzaamheden een vloerbedekking naar eigen keuze. Hiervoor is het belangrijk dat de chape een bepaalde dikte of vlakte heeft. Er zijn verschillende soorten chape die kunnen worden gebruikt waaronder traditionele chape, isolerende chape en een sneldrogende chape. Bij bijvoorbeeld traditionele chape zijn er veel mogelijkheden waarop de chape kan worden gebruikt waaronder het egaliseren van uw vloeren en om leidingen te verbergen. Ook heeft u bij Chapewerken Wouter de mogelijkheid om te kiezen voor een sneldrogende chape om de chape sneller te laten drogen. 

Isolatie van vloeren bij Chapewerken Wouter

Niet alleen kunt u aankloppen bij Chapewerken Wouter voor het uitvoeren van chapewerken, maar ook voor de isolatie van vloeren. Bij de vakmannen zijn verschillende vormen van vloerisolatie mogelijk. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een thermische vloer isolatie te laten uitvoeren. Door thermische vloer isolatie zorgt u ervoor dat minder warmte vanuit de vloer verloren gaat en bespaart u tegelijkertijd op uw energierekening. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een akoestische vloer isolatie; dit is de perfecte oplossing om geluidsoverlast tussen verdiepingen te verminderen door het aanbrengen van een akoestische isolatielaag. Ook heeft u de keuze uit ecologische vloer isolatie; hierbij wordt goed gelet op de materialen die worden gebruikt voor het isoleren en is het besparen op uw energierekening van belang. Bij Chapewerken Wouter in Westende kunt u terecht voor hoge kwaliteit chapewerken en verschillende soorten vloerisolatie.  

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

98355889_901946443655065_4223652576685457408_n.jpg - Chapewerken Wouter, Westende

Offerte aanvraag / Contact opnemen