Adres
Uspex, Sint-Amandsberg (Gent)

Uspex
Hugo Verrieststraat 17A
Sint-Amandsberg (Gent)
Oost-Vlaanderen

www.uspex.be

Trefwoorden: Industriële poorten, Alutech, L-Door, Loopdeuren sectionale poort, Raam sectionale poort, Brievenbus sectionale poort, Ventilatierooster sectionale poort, Laaduitrusting, Snellooppoorten, Brandwerende poorten

Rubrieken: Poorten, Sectionale poorten, Poorten, Kanteben, Schuifdeuren, Hekwerken en Afsluitingen, Garagepoorten

Overige rubrieken:
Uspex, Sint-Amandsberg (Gent)

Uspex, Sint-Amandsberg (Gent)

Bent u van plan uw oude kantelpoort te vervangen door een sectionale poort, neemt u dan contact op met Uspex in Sint-Amandsberg (Gent). Uspex is gespecialiseerd in sectionale poorten voor particulieren en industriële poorten voor zakelijke klanten. Wij voeren de merken Alutech en L-Door. Alutech levert op internationale schaal sectionale poorten, terwijl L-Door in België werkzaam is. Op onze website kunt u de brochuers van deze merken inzien. Sectionale poorten hebben in vergelijking met een gewone kantelpoort veel voordelen:

  • ruimtebesparing
  • extra veiligheid
  • comfort
  • energiebesparing door de goede thermische isolatie

Bij Uspex profiteert u van voordelige prijzen voor onze sectionale poorten.

Sectionale poorten Uspex


Hekwerken

Naast sectionale poorten kunt u ook bij Uspex terecht voor hekwerken. Een hekwerk maakt duidelijk wat u tuin is en houdt ongenode gasten buiten de deur. Kiest u voor zowel een sectionale poort als het hekwerk van Uspex dan stemmen wij deze twee op elkaar af, zodat uw tuin echt een plaatje wordt.

Werkwijze

Kiest u voor een poort en/of hekwerk van Uspex dan komen wij bij u langs zodat we de juiste afmetingen kunnen bepalen. De vorm van uw garage maakt daarbij niet uit, want u zult zien dat een sectionale poort van Uspex altijd past! Is de keuze voor de poort gemaakt, dan bestelt Uspex deze. Binnen enkele weken wordt de poort geleverd en maken wij direct een afspraak met u om de poort te plaatsen. Heeft u een oude kantelpoort? Dan kunnen wij deze eventueel ook weer meenemen. Dit is overigens standaard bij sectionale poorten van Alutech.

Over Uspex

Klantenservice heeft Uspex hoog in het vaandel staan. Omdat wij exclusieve relaties onderhouden met de leverancier levert Uspex sectionale poorten die niet veel meer kosten dan een kantelpoort. Absoluut uniek! Tevens beschikt Uspex over een groot assortiment sectionale poorten en hekwerken. Zo kiest u dus precies die poort of dat hekwerk dat u mooi vindt en past bij uw woonstijl.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Scherpe prijzen voor sectionale poorten van Uspex