Regionaal zoeken
Adres
Logo
Slagerij Ronny Hens
Broechemsesteenweg 269
Nijlen
Antwerpen
Vind ons op:
Google+
Trefwoorden: Ambachtelijke slager, Charcuterie, Zuivelproducten, Frisdranken, Ambachtelijk vlees, Brood, Diepvriesproducten, IJs, Schotels en buffetten, Soepen
Rubrieken: Slagerijen
Openingstijden:
Ma: 07:30 - 18:00
Di: 07:30 - 18:00
Wo: 07:30 - 18:00
Do: 12:00 - 18:00
Vr: 07:30 - 18:00
Za: 07:30 - 16:30
Zo: 07:30 - 12.00
Locatie van Slagerij Ronny Hens in Nijlen
Overige rubrieken:
Slagerij Ronny Hens, Nijlen

Slagerij Ronny Hens, Nijlen

Slagerij Ronny Hens, Nijlen Slagerij Ronny Hens is al jaren een begrip in Nijlen, van slagerij zijn we uitgegroeid tot een winkel met een ruim assortiment.

Assortiment:

  • Vleeswaren: onder andere van de beste rassen rundvee. Daarnaast is het brasvarken van Nevele een specialiteit van ons, varkensvlees van de beste kwaliteit.
  • Bereide vleeswaren: Klanten komen terug voor ons gehakt. Daarnaast hebben we ook heerlijke kalfsworst, zigeunersteaks en rundshamburgers.
  • Charcuterie en salades: We hebben verschillende specialiteiten zoals pastrami, gestoomd spek en frikadellenkoek. Een andere favoriet zijn onze krabsalades.
  • Slagerij Ronny Hens, Nijlen Bereide gerechten: Stoofvlees, goulash, vol-au-vent, kippenstoofvlees, konijnenbillen op grootmoeders wijze, paling in het groen en lasagne bijvoorbeeld. Ook hebben we verschillende exotische gerechten en drie soorten puree.
  • Pizza: We verkopen onze pizza per meter, u heeft de keuze uit pizza baguette, kippenpizza en provencaalse pizza. U hoeft hem alleen nog maar thuis in de oven te schuiven!
  • Brood, gebak en belegde broodjes: Iedere morgen vindt u vanaf 07.30 vers brood in de winkel. In het weekend kunt u daarnaast gaan voor koffiekoeken, sandwiches en taartjes. Of kom genieten van ons broodjesbuffet met een overweldigende keuze aan beleg, met charcuterie en kazen.
  • Zuivel: Belgische, Franse en Nederlandse kazen, boter, yoghurt en roomijs.
  • Dranken: water, fruitsap, frisdrank, wijn en bier.


Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de catering van uw evenement zoals een communie, receptie of verjaardag. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een zweeds buffet of slagerbuffet. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvraag / Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.