Paasbrunch @ L’Excelsior Brasschaat
Geniet op zondag 20 april van
een paasbrunch op ons unieke terras.
Aanvang : 12:30 uur
VERS - PUUR
tempura van Nobashi garnalen (4 st) € 26
Oosterse salade
jamón ibérico € 28
36 maanden - bio - pan cristal
gerookte paling 'Spakenburg' € 26
brioche - mierikswortel
spring rolls kip € 14
spring rolls Noordzeekrab € 20
kroketjes van 4 kazen € 16
van tricht
caviar 30 gr € 75
caspian tradition - 'imperial gold'
Ons restaurant werd aan een complete verbouwing onderworpen en in september 2024 feestelijk heropend door onze burgemeester. We serveren klassieke gerechten van topkwaliteit.
Sterrenchef Johan Van Raes kijkt nauwlettend toe op de kwaliteit, verwerking van de producten en stelt samen met uitvoerend chef Glenn Van der Meynsbrugge de kaart op.
Benieuwd naar onze kaart? Kijk snel naar onze gerechten.
Wenst u te reserveren ? Ons online reserveringssysteem is geopend : www.lexcelsior.be
Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwtjes over uw favoriete restaurant ? Volg ons op instagram : l_excelsior_brasschaat.
Tot snel !