Welkom bij onze slagerij

Slagerij Gadisseur is sinds 2015 een ambachtelijke slagerij & traiteur in Merksem. Het enthousiast, gepassioneerd en ervaren team, onder leiding van Olivier en Sofie, zet alles op alles om de verlangens van de klanten te behartigen.

De kwaliteit van vroeger in een verhaal van nu. Een innoverende en duurzame slagerij met respect voor de traditie en het ambacht van het vak.

Karkassen worden hier zelf nog uitgebeend waardoor alles van kop tot straat wordt gebruikt. Zo verkrijg je kwaliteitsvolle producten die ook nog eens op ambachtelijke en duurzame wijze zijn vervaardigd. Vlees is een kostbaar product waar men hier respectvol en bewust mee omgaat.

Slagerij Gadisseur wil vooral het accent leggen op huisbereide producten. Artisanale charcuterie, smeersalades, vers vlees, warme en koude traiteurgerechten, allen bereid in eigen atelier. Huisgemaakt met liefde en dat proef je!

 

Eerlijkheid en kwaliteit zijn voor ons de hoogste waarden

Olivier & Sofie

Over ons

De pers

U kan onze slagerij in het nieuws bekijken in Het Laatste Nieuws en in de Gazet van Antwerpen.

Over ons

Toen ik als 15-jarige jobstudent meedraaide in slagerij Leys, kreeg ik de liefde voor het vlees te pakken. s’ Nachts droomde ik ervan om ooit in mijn eigen beenhouwerij te kunnen staan. En zie nu… Maar dit is slechts een begin. Ik wil samen met mijn vrouw Sofie, een ambachtelijke zaak uitbouwen waar iedereen terecht kan, waar iedereen graag komt… Voor een klapke, een lach en natuurlijk voor het allerlekkerste vlees en de beste producten.” 

-Olivier Gadisseur, slager-

Het concept

Slagerij Gadisseur keert terug naar de roots van het beenhouwen. Een plaats waar vers vlees centraal staat. Een plaats waar de stiel nog op de ouderwetse manier doorgegeven wordt. Een familiezaak waar u op ons vakmanschap kan rekenen, waar service en klantvriendelijkheid geen holle begrippen zijn. Een zaak van vlees en bloed. Omdat alleen het beste goed genoeg is. Uit respect voor u… en voor het dier.

Onze diensten

  • Traiteur

    Een feestje? Onze traiteursgerechten en feestschotels zullen zeker in de smaak vallen!

    Culinaire inspiratie folder: niet geldig tijdens de eindejaarsperiode.

    Culinaire inspiratie 2024

  • BBQ

    Lekker BBQ-weer? Wij zorgen voor een overheerlijk aanbod van vlees, vis en gevogelte en diverse groentenschotels. Zelfs een bakploeg is voorhanden om het u pas echt gemakkelijk te maken. Aan u de keuze.

    Culinaire inspiratie 2024

Duurzaam smaakt beter!

Wij gaan zeer bewust om met vlees

Wij benen zelf nog de karkassen uit, van kop tot staart. Elk onderdeel krijgt een bestemming. Niets gaat verloren!

Wij kiezen voor het Belgisch Wit-Blauw runderras

Dit runderras heeft een hogere voederefficiëntie en een tragere stofwisseling waardoor ze een lagere uitstoot hebben. Zo behoren zij tot de meest ecologische rassen die er zijn.

Wij maken gebruik van moderne technieken, in combinatie met het authentieke van vroeger

Wij roken onze ambachtelijke charcuterie en vleesproducten via een milieuvriendelijk Clean Smoke rookproces, zonder brandhaard of fijnstof. Met deze van hout geproduceerde ‘gezuiverde vloeibare rook’ bereiden wij net zoals bij traditioneel roken hoogkwalitatieve producten, maar wel zonder enig risico op toxische stoffen.

Helpen jullie ook graag mee?

Neem je eigen herbruikbare zak mee voor al die fijne vleeswaren!