Restaurant l'Anima
l' Anima
koken met
hart & ziel

EEN PASSIE
VAN VADER TOT ZOON

16 jaar geleden verhuisden we met de hele familie naar België met als doel "een beter leven". Na een paar maanden werd dat doel bereikt, mijn vader opende zijn restaurant in Achel (Noord-Limburg). Zijn droom kwam uit, samen koken met zijn zoon!

Door omstandigheden werd mijn vader ziek en moesten we noodgedwongen de zaak sluiten. Ik, toen nog een tiener, begon mijn handen uit de mouwen te steken en startte mijn carrière in de horeca om veel bij te leren. Na een lange periode dat mijn vader ziek was, overleed hij. Ik was toen net 19 jaar en beloofde hem een laatste ding: onze droom terug werkelijkheid maken. Tijdens jaren van hard werk had ik ook nog een beetje tijd voor iets anders, de liefde. Ik leerde Evy kennen op het werk, dat moest dus wel de ware zijn! We trouwden in 2015 en in 2016 kregen we ons eerste zoontje Francesco, genoemd naar mijn vader. En nu zijn we er met ons drietjes klaar voor om vaders droom werkelijkheid te maken: Ristorante L'anima.

Een zaak waar wij met hart en ziel voor zullen werken en waar we steeds zullen worden toegelachen en gesteund door mijn grote voorbeeld.

L'anima Vincenzo en Francesco Miliado
Vincenzo (l) samen met zijn vader en grote voorbeeld Francesco Meliadó.

Heerlijke
Italiaanse gerechten

Bij L’anima kunt u genieten van hoogstaande, traditionele Italiaanse gerechten. Met liefde bereid.

Restaurant L'anima - Salade caprese

Salade caprese

De klassieke Italiaanse salade met tomaat en mozzarella

Restaurant L'anima - Fantasie van vis

Fantasie van vis

Een schotel met verschillende soorten zeevruchten en vis, geserveerd met zoete aardappelcrème en een saus van groene kruiden

Restaurant L'anima - Lotte met bereiding van groenten

Lotte met bereiding groenten

Gebakken lotte met gemarineerde tomaat, een crème van violet, een crème van paprika en chips van prei.

Restaurant L'anima - Tagliata bearnaise

Tagliata bearnaise

Kort gebakken rundsvlees met een Bearnaise op Italiaanse wijze, een crème van wortel en een crème van knolselder

Restaurant L'anima - Tonijn tartaar - Signature Dish

Tonijn tartaar /
Signature Dish

Tonijntartaar met een crème van bergamotto en olijven, gemarineerde komkommer en een gepoft tomaatje

Restaurant L'anima - Amuse

Amuse

Een roosje van parmaham met torrito afgewerkt met affila

l'Anima restaurant
Reserveringen kunnen
online of telefonisch
worden gemaakt.

Reserveer nu:

Reservatieformulier