Adres
Elsteko, Beerse

Elsteko
Antwerpseweg 219
Beerse
Antwerpen

www.elsteko.be


Trefwoorden: Elektrische huisinstallatie, Elektriciteit vernieuwen, Elektrische poortopener, Elektricien, Videofoon installatie, Ventilatiesysteem badkamer, Aansluiting elektriciteit, Automatische poort

Rubrieken: Nieuwbouw, Elektriciteitswerken, Elektriciens en Installateurs

Overige rubrieken:
Elsteko, Beerse

Elsteko, Beerse

Uw vakman voor de installatie van elektriciteit in nieuwbouw

Ventilatie systeem installatieElektricien en zaakvoerder Stef Konings is jarenlang opgeleid aan de zijde van een echte vakman en kan sinds kort als zelfstandige zijn kennis en ervaring met u delen. Vanaf zijn twaalfde leerde Stef de knepen van het vak kennen dankzij zijn vader. Nadien heeft hij op school elektriciteit gevolgd en is dan uiteindelijk in 2012 zelf gestart met zijn eigen zaak. Als zaakvoerder is hij persoonlijk betrokken bij elk project en schakelt hij waar nodig zijn partners in voor grotere projecten.

Elsteko verzorgt de aansluiting van alle elektriciteit in uw nieuwbouw in Beerse en omstreken. Ook voor renovaties aan uw elektriciteitsnet en voor de installatie van ventilatie, automatische poorten en videofoons kunt u bij ons terecht. Met Elsteko zetten we in op een vlotte service en een goede communicatie met de klant. Reken op ons voor een keurige afwerking van al uw projecten. Wij maken uw kamer volledig gebruiksklaar en laten uw woning schoon achter.

Diensten

Elektrische installatiesElsteko biedt de volgende diensten aan:

Contacteer Elsteko voor een professionele aansluiting van de elektriciteit in uw nieuwbouw. Wij nemen alle elektriciteitswerken, groot en klein, voor onze rekening. Ook ’s avonds en in het weekend staan wij u graag te woord.

Videofonie

Offerte aanvraag / Contact opnemen