Adres

Dr. Philippe Van Ooteghem BVBA
Meerbeke 21
Evergem
Oost-Vlaanderen


Trefwoorden: Dokter, Psychiatrie, Zenuwarts, Ouderenpsychiatrie, Therapie, Zenuwziekten, Forensische psychiatrie

Rubrieken: Psychiaters, Artsen

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Dr. Philippe Van Ooteghem BVBA, Evergem

Dr. Philippe Van Ooteghem BVBA in Evergem

Dokter Philippe Van Ooteghem is naast zenuwarts, ook psychiater met eigen cliëntenpraktijk. De praktijk is gevestigd in Evergem. Bent u op zoek naar een expert in de ouderenpsychiatrie? Of forensische psychiatrie? Dan bent u bij Dr. Philippe Van Ooteghem aan het juiste adres. Van iedere zenuwziekte of psychiatrische aandoening wordt eerst een anamnese gemaakt. Daarop volgen mogelijk vervolggesprekken, alles in nauw overleg met de cliënt en eventuele familieleden of voogden. Neem gerust contact op voor doelgerichte therapie Philippe Van Ooteghem, de expert op het gebied van psychiatrie.

Praktijk in Evergem

Heeft u last van een zenuwziekte? Laat u dan door Dr. Philippe Van Ooteghem adviseren! U bent van harte welkom in de cliëntenpraktijk in Evergem. Neem vrijblijvend contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Ook kunt u terecht voor diverse therapieën in de ouderenpsychiatrie en forensische psychiatrie. Tijdens de behandelingen zullen zowel psychische als lichamelijke klachten uitgebreid behandeld worden. Heeft u last van somberheid? Of onverklaarbare fysieke klachten? Neem eens contact op met Dr. Philippe Van Ooteghem voor een duidelijke analyse.

Zenuwziekten

Bij Neurose of neurotische stoornissen ziet men dat de levenslast te zwaar is ten opzichte van de psychische draagkracht. Zo kan bijvoorbeeld door een chronische ziekte of door invaliditeit geleidelijk een situatie ontstaan waarin, mede op basis van een bepaalde persoonlijkheidsstructuur, een neurotisch beeld ontstaat. De sterk veranderde levenssituatie vraagt dan een ander functioneren. Dit kan een zware last zijn voor patiënt en omgeving. Vandaar dat psychische hulp nodig is. Voor een specialistische therapie kunt u terecht in de praktijk van Dr. Philippe Van Ooteghem.

Diverse therapieën

U kunt bij de dokter terecht voor onder andere:

  • Ouderenpsychiatrie
  • Therapie
  • Zenuwziekten
  • Forensische psychiatrie
  • Zenuwarts

Vul uw gegevens in via het contactformulier voor meer informatie, of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

113088779_s.jpg - Dr. Philippe Van Ooteghem BVBA, Evergem

Offerte aanvraag / Contact opnemen