Adres
Batjoens BVBA, Oosterzele

Batjoens BVBA
Bakkerstraat 53
Oosterzele
Oost-Vlaanderen

www.batjoens.be


Trefwoorden: CV installateur, Badkamerrenovatie, Zonneboiler, Zwembadverwarming, Installatie en onderhoud van centrale verwarming op gas- of mazoutverwarming, Onderhoud installaties warmtepompen

Rubrieken: Centrale Verwarming - Installatie en Onderhoud, Sanitair, Centrale verwarming-onderhoud en herstellingen, Warmtepompen

Overige rubrieken:
Batjoens BVBA, Oosterzele

Batjoens BVBA, Oosterzele

Batjoens BVBA is de installateur van uw sanitair voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij verkopen het hele gamma dat beschikbaar is voor privégebruik. Daarnaast kan u op ons rekenen voor de installatie en het onderhoud van centrale verwarming op gas- of mazoutverwarming. Wij garanderen u altijd een vakkundig advies en een snelle opvolging. Bij ons bent u beslist aan het juiste adres.

CV installatie en onderhoud Oosterzele

Dirk Batjoens biedt u de volgende diensten aan:

We lichten een van de diensten uit: sanitair.

Sanitair Oosterzele

U kunt door Dirk Batjoens uw nieuwe sanitaire installatie en/of badkamer laten plaatsen. Dit kan zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatieprojecten: er kan bijvoorbeeld een nieuwe verwarmingsinstallatie met sanitaire installatie geplaatst worden, maar ook het vakkundig herstellen van uw huidige badkamer is mogelijk.

Perfecte afwerking

Voor wat voor dienst u Dirk Batjoens ook inschakelt: u kunt altijd rekenen op een perfecte afwerking en een toepassingen van de laatste technieken!

Benieuwd wat Dirk Batjoens voor uw woning zou kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

 

Offerte aanvraag / Contact opnemen