Adres
Hobbywinkel Cart 'n Scrapart, Emblem

Hobbywinkel Cart 'n Scrapart
Liersesteenweg 58
Emblem
Antwerpen

www.cartnscrapart.be

Trefwoorden: Cart 'n scrap art, Tekenspullen, Wenskaarten, Kleur spullen, Waardebonnen, Stempels, Markers, Tools webshop, Design paper pads, Diverse Papier

Rubrieken: Workshops, Hobbywinkels

Openingstijden
Ma gesloten
Di gesloten
Wo gesloten
Do 14:00 - 18:00
Vr 14:00 - 18:00
Za 11:00 - 17:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Hobbywinkel Cart 'n Scrapart, Emblem

Hobbywinkel Cart ‘n Scrap Art in Emblem voor al uw scrapbook en cardmaking producten

Bent u op zoek naar een hobbywinkel met alle materialen die u nodig heeft om creatief bezig te zijn? Dan bent u bij Hobbywinkel Cart ‘n Scrap Art in Emblem aan het juiste adres. Onze winkel beschikt over een breed assortiment tekenspullen, kleur spullen, stempels en markers voor bijvoorbeeld het maken van wenskaarten. In onze afdeling tools webshop, vindt u diverse producten van merken als Sizzix, Craftwell, Cricut en nog vele andere merken. Ook voor design paper pads en diverse papier bieden wij een compleet aanbod. Voor een creatief cadeau, geeft u eens een waardebon als presentje.

n0-14-pompoenen-3-stuks.jpg - Hobbywinkel Cart 'n Scrapart, Emblem

Uniek ontwerp op maat

Bij het maken van wenskaarten kunt u gebruik maken van diverse kant en klare mallen. Bij Cart ‘n Scrap Art, beschikken wij over een bijzonder aanbod houten embellishments in onze woodcollection. U kunt een keuze maken uit originele achtergronden, figuren en woorden van hout, maar het is ook mogelijk dat u uw eigen ontwerp aan ons doorgeeft. Wij snijden uw unieke ontwerp speciaal voor u op maat. Alle embellishments kunnen, net als papier, bewerkt worden met verf en inkten.

Ook voor leuke workshops

Kunt u wel wat extra inspiratie gebruiken? Reserveer dan een plekje voor één van onze workshops. Zo kunt u samen met andere scrappers, in de winkel een middag samen scrappen. Of maak bijvoorbeeld uw eigen, originele, kerstkaarten. Wij verzorgen alle benodigde materialen tegen een kleine prijs. U brengt enkel uw creativiteit en enthousiasme mee. U boekt gemakkelijk een plekje via onze website, waar u ook direct online kunt afrekenen.

Zowel online als in de winkel

Wij zijn specialist in materialen voor scrapbooking en cardmaking. Kijkt u eens rond in onze winkel. Wij zijn elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend, evenals elke eerste zondag van de maand. U kunt ook online uw bestelling plaatsen. Vanaf € 50,- Euro verzenden wij gratis. Bij Hobbywinkel Card ‘n Scrap Art kunt u o.a. terecht voor de volgende producten:

  • Tekenspullen
  • Wenskaarten
  • Kleur spullen
  • Waardebonnen
  • Stempels
  • Markers
  • Design paper pads
  • Diverse Papier

Heeft u nog vragen of staat hetgeen u zoekt er niet bij? Laat het ons weten en neem contact met ons op, wij helpen u graag. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Ook zijn wij bereikbaar via het contactformulier op onze website. Wij zijn de eerste zondag van de maand geopend tussen 13:30 en 17:00 

gelli-arts-6-x6-15-24cm-x-15-24-cm.jpg - Hobbywinkel Cart 'n Scrapart, Emblem

Offerte aanvraag / Contact opnemen