Adres
Expert in automatisatie - Elektriciteitswerken Ledda Franco, Genk

Elektriciteitswerken Ledda Franco
Overheidestraat 2
Genk
Limburg

www.franco-ledda.be


Trefwoorden: Binnenverlichting, Laadpalen plaatsen, Buitenverlichting, Automatisering van poorten, Automatisering van hekken, Automatisering van rolluiken, Expert in automatisatie, Videofonie, Parlofonie, Verzwaringen en conform maken elektrische installatie

Rubrieken: Domotica, Elektriciteitswerken, Elektriciens - Installateurs

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Overige rubrieken:
Elektriciteitswerken Ledda Franco, Genk

Elektriciteitswerken Ledda Franco in Genk, de expert in automatisatie en elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een vakman voor uw allerhande zaken betreft algemene elektriciteitswerken? Dan bent u bij ons van Elektriciteitswerken Ledda Franco uit Genk en omgeving aan het juiste adres! Steeds weer kunt u een beroep doen op ons als uw ideale partner. Wij zijn een expert in automatisatie. Zo kunt u bij ons terecht voor automatisering van poorten, automatisering van hekken en automatisering van rolluiken. Verder zijn wij gespecialiseerd in videofonie, parlofonie en algemene elektriciteitswerken. Wij komen graag uw binnenverlichting en buitenverlichting installeren, maar ook voor verzwaringen en conform maken elektrische installatie en laadpalen plaatsen kunt u ons bellen. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Werkzaamheden Elektriciteitswerken Ledda Franco

Zaakvoerder Franco heeft al meer dan dertig jaar ervaring op de teller staan in deze sector en u kunt dus echt bouwen op dit bedrijf. Tijdens de werken geeft hij u gericht advies. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op een klantvriendelijke en snelle service. De werkzaamheden van Elektriciteitswerken Ledda Franco bestaan uit:

Uw vakman voor alle soorten elektriciteitswerken

Wij staan u bij met alle soorten elektriciteitswerken als een waar vakman geven wij ook gepast advies daar waar nodig. Het bedrijf plaatst volledige elektrische installaties en voert allerhande werkzaamheden uit op het laagspanningsnetwerk. Zij plaatsen zowel binnenverlichting als buitenverlichting en verzwaringen en conform maken voor elektrische installatie. Dit gebeurd in zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Ook voor het maken van eendraadschema’s en situatieschema’s kunt u steunen op de diensten van deze expert. 

De expert in automatisatie

U kunt uw leven wat aangenamer maken door bijvoorbeeld te investeren in doordachte automatisering. Elektriciteitswerken Ledda Franco is expert in automatisatie en installeert verschillende soorten besturingssystemen voor uw automatisaties. Zo kunt u terecht voor automatisering van poorten, automatisering van hekken en automatisering van rolluiken. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Expert in automatisatie - Elektriciteitswerken Ledda Franco, Genk

Offerte aanvraag / Contact opnemen