Adres
Specialist in badkamerrenovatie - AR Renovatie, Erpe-Mere

AR Renovatie
Merelputstraat 43
Erpe-Mere
Oost-Vlaanderen

www.ar-renovatie.be


Trefwoorden: Badkamerrenovatie, Klusjesman in de buurt, Binnenschilderwerken, Tegelzetter, Vloerwerken, Buitenschilderwerken, Plaatsen van tegels, Kleine elektriciteitswerken, Algemene renovatiewerken, Specialist in badkamerrenovatie

Rubrieken: Laminaat, Renovatie, Parketwerken, Vloer- en tegelwerken, Gyprocwerken

Openingstijden
Ma 07:00 - 19:00
Di 07:00 - 19:00
Wo 07:00 - 19:00
Do 07:00 - 19:00
Vr 07:00 - 17:00
Za 07:00 - 17:00
Zo gesloten
Overige rubrieken:
AR Renovatie, Erpe-Mere

AR Renovatiewerken uit Erpe-Mere, de specialist in badkamerrenovatie en helpt u graag met al uw algemene renovatiewerken, zowel binnenshuis als buitenshuis

Bent u op zoek naar een klusjesman in de buurt of een betrouwbaar bedrijf in Erpe-Mere dat al uw algemene renovatiewerken voor u kan uitvoeren? Zoek dan niet verder en neem zo snel mogelijk contact op met AR Renovatiewerken. Deze specialist in badkamerrenovatie en tegelzetter kunt u helpen met renovatie binnenshuis, maar ook met het plaatsen van tegels, kleine elektriciteitswerken, vloerwerken en ruwbouwwerken. Daarnaast nemen ze al uw klussen op het gebied van binnenschilderwerken en buitenschilderwerken graag van u over. Ook voor vloer plaatsen en wandtegels plaatsen bent u bij ze aan het juiste adres. Tenslotte helpen ze u met het plaatsen van uw keuken op maat en met uw gehele badkamerrenovatie.

Specialist in badkamerrenovatie Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen

Al uw algemene renovatiewerken van A tot Z bij AR Renovatiewerken

Vanaf het eerste contact met het team van AR Renovatiewerken in Erpe-Mere merkt u dat ze een professioneel team zijn met jarenlange ervaring. Geen klus is teveel voor ze en u kunt er van op aan dat er met volle energie aan uw projecten gewerkt zal worden. Of u nu op zoek bent naar een klusjesman in de buurt, een specialist in badkamerrenovatie en/of tegelzetter, AR Renovatiewerken staat voor u klaar! Een greep uit hun dienstenaanbod:

 • Algemene renovatiewerken
 • Badkamerrenovatie: een renovatie van A tot Z
 • Uitbraak
 • Ruwbouwwerken
 • Keuken op maat
 • Isolatiewerkzaamheden
 • Kleine elektriciteitswerken
 • Loodgieterswerken
 • Schrijnwerk - maatwerk
 • Stukadoorswerken
 • Gyprocwerken
 • Binnenschilderwerken
 • Buitenschilderwerken
 • Vloerwerken: parket en laminaat
 • Plaatsen van tegels

De specialist in badkamerrenovatie in Oost-Vlaanderen

Fantaseren over uw ideale badkamer is niet langer nodig! Het team van AR Renovatiewerken in Erpe-Mere staat namelijk klaar om uw badkamer grondig onder handen te nemen tijdens een professionele badkamerrenovatie. Of u nu een moderne, landelijke of industriële badkamer in gedachten heeft, AR Renovatiewerken garandeert een fantastische uitkomst. U kunt er voor kiezen om zelf alle materialen in huis te halen, maar zij brengen u ook graag in contact met bedrijven die enkel hoogwaardige producten leveren.

Alle soorten klussen worden in een mum van tijd voor u geklaard

De medewerkers van AR Renovatiewerken hebben jarenlange ervaring en staan in Erpe-Mere bekend om hun betrouwbaarheid en efficiënte. Dankzij hun uitgebreide dienstenpakket kunt u uw gehele verbouwing, groot of klein, aan ze overdragen. Zij zorgen er steeds voor dat alles volgens afspraak verloopt en daarnaast hebben zij communicatie hoog in het vaandel staan. Dit alles zorgt er voor dat u met een gerust hart al uw specifieke en algemene renovatiewerken aan ze kunt overlaten.

Neem contact op met AR Renovatiewerken in Erpe-Mere voor een antwoord op al uw vragen of een vrijblijvende offerte. U kunt ook het contactformulier invullen.

Algemene renovatiewerken Erpe-Mere, Oost-Vlaanderen

Offerte aanvraag / Contact opnemen