Adres
Aannemer voor woningbouw - WJ Solutions, Roeselare

WJ Solutions
Vijfwegenstraat 282
Roeselare
West-Vlaanderen

Trefwoorden: Aannemer voor woningbouw binnen en buiten, Ervaren bouwteam, Kwalitatieve dakreparaties, Hellend dak met dakramen installeren, Dakherstel met duurzame materialen, Elektriciteit bekabelingen vakman, Tuinman inhuren betrouwbaar, Dakherstel en reparatie, Dakwerken specialist, Snel en efficiënt schilderwerk

Rubrieken: Schilderwerken, Dakwerken, Sanitair, Bouwwerken, Schilder

Openingstijden
Ma 07:30 - 16:30
Di 07:30 - 16:30
Wo 07:30 - 16:30
Do 07:30 - 16:30
Vr 07:30 - 16:30
Za 08:00 - 16:00 op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
WJ Solutions, Roeselare

Bouwbedrijf WJ Solutions in Roeselare voor binnen en buiten

Voor particulieren en bedrijven op zoek naar een oplossing voor binnen- en buitenbouw, schilder- en dakwerken in West-Vlaanderen kunt u terecht bij WJ Solutions. Het team staat klaar om voor u aan de slag te gaan. Binnen- en buitenbouw is precisie en maatwerk. Bij WJ Solutions wordt er voor u gecreëerd en in oplossing gedacht. Voor herstellingen, renovatie en restauratie aan daken, elektriciteit, tuinonderhoud en overige dakwerken kunt u het team inschakelen. Er wordt naar uw specifieke opdracht(en) geluisterd en samen met u wordt er een plan gemaakt om van uw project een resultaat te maken. 

Specialist voor uw opdracht

Door jarenlange ervaring opdoen staat er een team met kennis en kunde. De specialiteiten:

  • Aannemer voor woningbouw binnen en buiten
  • Ervaren bouwteam
  • Kwalitatieve dakreparaties
  • Hellend dak met dakramen installeren
  • Dakherstel met duurzame materialen
  • Elektriciteit bekabelingen vakman
  • Tuinman inhuren betrouwbaar
  • Dakherstel en reparatie
  • Dakwerken specialist
  • Snel en efficiënt schilderwerk

En allerlei overige dakwerken kan WJ Solutions voor u uitvoeren.

Binnenbouw en buitenbouw

Waar bent u naar op zoek? Volledig binnen schilderwerk van uw (bedrijf)ruimte, zoals uw kantoor of restaurant. Of de slaapkamer voorzien van elektriciteit, de muren egaliseren en een frisse verflaag geven. Het kan allemaal voor u uitgevoerd worden, met accuraatheid en volledig naar uw wens. Ook voor al uw buitenwerken en onderhoud staat het team specialisten voor u klaar. Is er een probleem of lekkage op het dak, maar u weet niet waar het probleem vandaan komt? Neem contact op en WJ Solutions komt het dak nakijken en indien nodig repareren. Herstellen, renoveren en restauratie, maar ook advies ter voorkoming, zodat u er altijd goed bij zit. Van schilder tot elektriciteit en tuinonderhoud, er is een totaalpakket aan oplossingen, en u hoeft slechts contact op te nemen voor uw specifieke wens of uiteraard de wensen van uw project. 

Offerte, aanvraag en plan van aanpak

Een van de teamleden komt graag bij u op bezoek om met u door te nemen wat uw wensen en behoeftes zijn. Op het kantoor van WJ Solutions zal voor u een vrijblijvende offerte worden gemaakt om vervolgens met u een (tijds)plan op te stellen om de werkzaamheden uit te voeren. Door de veelzijdigheid van specialismen kan WJ Solutions vrijwel altijd uw volledige project zelf uitvoeren, maar voor afwijkende specialistische verzoeken zetten zij hun vertrouwde partners in zodat uw project naar volledige wens en tevredenheid wordt uitgevoerd. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

 WJ Solutions, Roeselare

Offerte aanvraag / Contact opnemen