Adres
Professionele vloerenlegger - JH Parketvloeren, Diepenbeek

JH Parketvloeren
Demerstraat 15 bus 1
Diepenbeek
Limburg

www.jhparketvloeren.be

Trefwoorden: Aanleg van parketvloeren, Parket plaatser in de buurt, Plaatsen van laminaat, Parket herstellingen, Renoveren van parket, Professionele vloerenlegger, Parket legger in de buurt, Aanleg van houten parket, Vakman in parketvloeren, Professioneel vloerbedrijf

Rubrieken: Parket en parketvloeren, Parketwerken, Parketrenovatie, Parketbedrijven

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
JH Parketvloeren, Diepenbeek

JH Parketvloeren in Diepenbeek, professionele vloerenlegger voor parket en laminaat

Is uw woning toe aan een nieuwe vloer? Ga dan eerst in gesprek met JH Parketvloeren uit Diepenbeek, uw parketlegger in de buurt. Als professionele vloerenlegger, verzorgen wij de aanleg van parketvloeren en het plaatsen van laminaat. Wij zijn naast parketplaatser in de buurt, ook inzetbaar als vakman in parketvloeren voor het renoveren van parket en het uitvoeren van parket herstellingen. Kortom, voor een professioneel vloerbedrijf met als specialisme de aanleg van houten parket; gaat u naar JH Parketvloeren.

Aanleg van parketvloeren Diepenbeek, Limburg

Professionele vloerenlegger uit Diepenbeek

Als zaakvoerder van JH Parketvloeren, heb ik een passie voor de bouwsector, met als focus het leggen van vloeren. Met de oprichting van mijn eigen bedrijf, streef ik naar het afleveren van een kwalitatief hoogstaand resultaat. Ik werk secuur en gedetailleerd aan uw opdracht en sta garant voor een perfect eindresultaat. Klanttevredenheid staat bij JH Parketvloeren hoog in het vaandel. Een goed contact met onze klanten is hierbij onmisbaar. Dankzij mijn meer dan vijf jaar ervaring, kunt u mij gerust inschakelen voor een prachtige nieuwe vloer, herstellingen van bestaand parket en renovaties. 

Ook voor laminaat en vinyl

Als deskundige vloerenlegger, plaatsen wij met veel plezier uw nieuwe laminaat-, of vinyl vloer voor u. U heeft hierbij de keuze om uw laminaat zelf aan te schaffen en door ons te laten leggen, of het materiaal door ons te laten inkopen. Wilt u zelf aan de slag met het leggen van uw eigen laminaatvloer, maar kunt u hier wel hulp en advies bij gebruiken? Ook dan bent u van harte welkom van mijn diensten gebruik te maken. Ik zal u gedurende uw project met raad en daad bijstaan.

Voor particulieren en bedrijven

JH Parketvloeren inzetbaar bij zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied behelst zelfs heel België. Voor voorbeelden van ons werk, kunt u alvast op onze website kijken. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Professionele vloerenlegger Diepenbeek, Limburg

Offerte aanvraag / Contact opnemen