Adres
Ervaren tuinman - Tuinen Clottemans, Ternat

Tuinen Clottemans
Elshoutweg 2
Ternat
Vlaams-Brabant

www.clottemans.be


Trefwoorden: Aanleg opritten, Aanleg terrassen, Afsluitingen, Beplantingen, Ervaren tuinman, Poorten met automatisatie, Sneeuwruimen, Aanleg van zwemvijver, Draadpanelen, Professionele winterdiensten

Rubrieken: Grondwerken, Snoeien en vellen van bomen, Tuinaanleg & -onderhoud, Poorten, Klinkerwerken

Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo gesloten
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Overige rubrieken:
Tuinen Clottemans, Ternat

Zoekt u een ervaren tuinman? Schakel dan de specialisten van Tuinen Clottemans in Ternat Vlaams-Brabant in

Bent u op zoek naar een allround team voor uw buitenomgeving? Dan bent u ieder jaargetijde bij Tuinen Clottemans in Ternat aan het juiste adres. Voor aanleg opritten, aanleg terrassen, het plaatsen van afsluitingen en beplantingen uw ervaren tuinman. Tevens kan dit team u voorzien van poorten met automatisatie en staan zij in de winterse dagen klaar voor sneeuwruimen. Van de aanleg van zwemvijver tot het voorzien van draadpanelen en professionele winterdiensten kunt u ieder seizoen bij Tuinen Clottemans terecht. Deze vakspecialisten helpen u graag verder. 

Ervaren tuinman Ternat, Vlaams-Brabant

De ervaren tuinman in Ternat die uw tuin piekfijn onderhoud

Onder het motto uw tuindroom is onze zorg, staat het team ervaren tuinmannen van Tuinen Clottemans voor u klaar. Tuinen Clottemans staat in voor de verwezenlijking van kleine tot grote groenprojecten. Zij nemen u project van begin tot eind onder handen en bieden u graag een totaal project aan voor uw tuin of bedrijf. Zij hopen u met deze ervaring en service van dienst te kunnen zijn, zodat u zich slechts tot één persoon hoeft te richten. De diensten reiken van het onderhouden van tuinen tot de bestrijding van ongedierte. Ieder project wordt zorgvuldig onder de loep genomen en dit alles volgens uw wensen. Uw droomtuin of wens voor uw buitenomgeving realiseren, staat altijd centraal bij deze groene vakspecialisten. 

Aanleg van terreinen voor bedrijven is een van de specialiteiten

Tuinen Clottemans verzorgt ook voor uw bedrijf totaalprojecten. Zij kunnen hierbij beginnen bij de afbraak van een bestaand project, de nodige grondwerken tot de volledige aanleg van gazons, parkings, opritten, terrassen en (zwem)vijvers. Tuinen Clottemans werkt met of zonder tuinplan van een architect, dit is afhankelijk van uw wensen en behoeften. In de aanleg van klinkers, tegels, hout en meer hebben zij jaren ervaring opgedaan. Dit team kan werken met verschillende materialen en technieken, afhankelijk van uw projectwensen wordt de juiste specialist uit het team hiervoor ingeschakeld. Tuinen Clottemans is gespecialiseerd in het leggen van opritten, sierbestratingen en parkeerzones en houdt hierbij rekening met factoren zoals voldoende afwatering, de ondergrond, de riolering etc. Heeft u een totaalproject? Of wenst u meer informatie? Neem dan snel contact op met dit klantvriendelijke team, zij staan u graag te woord.

Alle diensten en services op een rij in Vlaams-Brabant

Van het ontwerp van uw droomtuin tot het plaatsen van afsluitingen en poorten kunt u Tuinen Clottemans uit Ternat inschakelen. Alles wordt tot in detail afgewerkt naar uw wensen en behoeften. Wij nodigen u uit contact op te nemen voor uw project in:

  • Aanleg opritten
  • Aanleg terrassen
  • Afsluitingen
  • Beplantingen
  • Ervaren tuinman
  • Poorten met automatisatie
  • Sneeuwruimen
  • Aanleg van zwemvijver
  • Draadpanelen
  • Professionele winterdiensten

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ervaren tuinman Ternat, Vlaams-Brabant

Offerte aanvraag / Contact opnemen