Ontdek onze suggesties gekozen door de chef en de dagmenu’s van deze maand. Zo kan je op voorhand een keuze maken en je bezoek erop afstemmen.
Lekker genieten van onze seizoensgebonden specialiteiten! Denk bijvoorbeeld aan onze Zeeuwse mosselen in de zomer en onze wildgerechten tegen het einde van het jaar.
Groene tuinkruidensaus vergezeld van een gamba
Met dagsoep en dessert: 18€
Enkel dagschotel: 15€
ma | di | wo | do | vr | za | zo |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
Zalmmoot met bisque saus en venkelpuree | ||||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Steak met champignonsaus | Schnitzel met spruitjes in kaassaus | Varkenskotelet met picklessaus en spinaziepuree | Pladijs in de oven met tomaatjes en olijven | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
Steak met stroganoffsaus | Kipgyros met paprika en rijst | Kalkoenfilet met ratatouille | Gegrilde wijtingfilet met erwtenpuree | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Steak met pepersaus | Loempia met rijst en currysaus | Gevulde varkensrollade met paprikasaus | Gebakken leng met citroen en sinaasappelsaus | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | ||
Steak met rode wijnsaus | Stoofvlees | Eendenborstfilet met frambozensaus en kroketjes |
Woensdag | 1 | |
Donderdag | 2 | |
Vrijdag | 3 | Zalmmoot met bisque saus en venkelpuree |
Zaterdag | 4 | |
Zondag | 5 | |
Maandag | 6 | Steak met champignonsaus |
Dinsdag | 7 | Schnitzel met spruitjes in kaassaus |
Woensdag | 8 | |
Donderdag | 9 | Varkenskotelet met picklessaus en spinaziepuree |
Vrijdag | 10 | Pladijs in de oven met tomaatjes en olijven |
Zaterdag | 11 | |
Zondag | 12 | |
Maandag | 13 | Steak met stroganoffsaus |
Dinsdag | 14 | Kipgyros met paprika en rijst |
Woensdag | 15 | |
Donderdag | 16 | Kalkoenfilet met ratatouille |
Vrijdag | 17 | Gegrilde wijtingfilet met erwtenpuree |
Zaterdag | 18 | |
Zondag | 19 | |
Maandag | 20 | Steak met pepersaus |
Dinsdag | 21 | Loempia met rijst en currysaus |
Woensdag | 22 | |
Donderdag | 23 | Gevulde varkensrollade met paprikasaus |
Vrijdag | 24 | Gebakken leng met citroen en sinaasappelsaus |
Zaterdag | 25 | |
Zondag | 26 | |
Maandag | 27 | Steak met rode wijnsaus |
Dinsdag | 28 | Stoofvlees |
Woensdag | 29 | |
Donderdag | 30 | Eendenborstfilet met frambozensaus en kroketjes |
Vrijdag | 31 |
Vul hieronder je naam & email in.
© Copyright 2022 Brasserie Pot Au Feu | Privacybeleid | Cookiebeleid | site: krachtigonline.be